Al meer dan 100 jaar een toegewijde begrafenisonderneming in Deurne, Antwerpen

Overgrootvader Gustaaf Ceulemans

Overgrootvader Gustaaf Ceulemans, geboren in 1890, was reeds op jonge leeftijd koster en later ook organist in de parochie Heilig Hart van Jezus, die op 14 januari 1910 op Ruggeveld werd opgericht. 

De oprichting van de parochie was een gevolg van de snelle bevolkingsuitbreiding van Deurne-Noord. Na zijn huwelijk in 1912, start hij in 1913 als begrafenisondernemer in deze parochie.

Sindsdien is Begrafenissen Ceulemans met Deurne meegegroeid en werd het een volwaardige uitvaartonderneming. Wij nemen u graag mee doorheen een eeuw familiegeschiedenis.

Gustaaf en Leon Ceulemans
Gustaaf en Leon Ceulemans
Begrafenissen Ceulemans
Begrafenissen Ceulemans

De ambitieuze Leon Ceulemans

De jonge zaak groeide voorspoedig en zoals dat in die tijd gebruikelijk was, werden ook de kinderen in het bedrijf ingeschakeld.

De oudste zoon, Leon Ceulemans, begon als nevenactiviteit met het verzorgen van drukwerk. Met zijn vrouw Mathilde, liet hij de beide bedrijven nog meer tot hun wasdom komen.

Aan de Ten Eekhovelei 206 vonden ze een pand dat groot genoeg was voor het uitbreidende bedrijf. Op deze locatie is Begrafenissen Ceulemans tot op vandaag nog steeds gevestigd.

De derde generatie

Na het overlijden van Gustaaf (1969) en Leon (1977) nam de derde generatie de uitvaartonderneming in Deurne over. 

Roger en zijn jongere broer Eddy Ceulemans stelden zich als doel om op de ingeslagen weg verder te gaan en de dienstverlening nog beter te maken. 

Het vernieuwen van de zaak en de uitbreiding in 1985 met een eigen rouwcentrum, als één van de eerste begrafenisondernemingen in Antwerpen, was daar onderdeel van.

Niet veel later werd de familiezaak uitgebreid met een tweede filiaal in Merksem.

Eddy Ceulemans
Eddy Ceulemans
Yannick Ceulemans en Kathleen Vervoort
Yannick Ceulemans en Kathleen Vervoort

Begrafenisondernemer in de 21ste eeuw

Na het pensioen van Roger en het overlijden van Eddy heeft Yannick Ceulemans (oudste zoon van Eddy Ceulemans), als vertegenwoordiger van de 4e generatie, de fakkel overgenomen. 

Hij staat nu aan het roer en is vastbesloten om, samen met zijn partner Kathleen Vervoort de familiezaak met dezelfde toewijding en passie voort te zetten die zijn voorgangers hebben getoond.

Yannick en zijn team begrijpen dat elk afscheid uniek is en streven ernaar om u met warmte en empathie te begeleiden tijdens moeilijke momenten. Zij zorgen ervoor dat de wensen van u en uw dierbaren centraal staan.

Met hun jarenlange ervaring en betrokkenheid, staan zij altijd voor u klaar met een luisterend oor, deskundig advies en een vriendelijke glimlach.

Aarzel niet om contact op te nemen.