OVER ONS

Al meer dan 100 jaar een toegewijde begrafenisonderneming in Deurne, Antwerpen

Groot- en overgrootvader Gustaaf Ceulemans, geboren in 1890, was reeds op jonge leeftijd koster en later ook organist in de parochie Heilig Hart van Jezus, die op 14 januari 1910 op Ruggeveld werd opgericht. De oprichting van de parochie was een gevolg van de snelle bevolkingsuitbreiding van Deurne-Noord. Na zijn huwelijk in 1912, start hij in 1914 als begrafenisondernemer in deze parochie.

Sindsdien is Begrafenissen Ceulemans met Deurne meegegroeid en werd het een volwaardige uitvaartonderneming. Wij nemen u graag mee doorheen een eeuw familiegeschiedenis.

De ambitieuze Leon Ceulemans

De jonge zaak groeide voorspoedig en zoals dat in die tijd gebruikelijk was, werden ook de kinderen in het bedrijf ingeschakeld.

De oudste zoon, Leon Ceulemans, begon als nevenactiviteit met het verzorgen van drukwerken. Met zijn vrouw Mathilde, liet hij de beide bedrijven nog meer tot hun wasdom komen.

Aan de Ten Eekhovelei 206 vonden ze een pand dat groot genoeg was voor het uitbreidende bedrijf. Op deze locatie is Begrafenissen Ceulemans tot op vandaag nog steeds gevestigd.

De derde generatie neemt het over

Na het overlijden van Gustaaf (1969) en Leon (1977) nam de derde generatie de uitvaartonderneming in Deurne over. Roger en Eddy Ceulemans stelden zich als doel om op de ingeslagen weg verder te gaan en de dienstverlening nog beter te maken. Het vernieuwen van de zaak en de uitbreiding met een eigen rouwcentrum in 1985, was daar onderdeel van.

Begrafenisondernemer in de 21ste eeuw

Na de pensionering van Roger en het overlijden van Eddy, is diens oudste zoon Yannick Ceulemans, als 4de generatie, het gezicht van de familiezaak.

Hij helpt u graag verder, samen met zijn partner Kathleen Vervoort en medewerker Eddy Leytens.

Aarzel niet om hen te contacteren voor vragen of bij een overlijden.

24/7 telefonisch bereikbaar