UITVAARTCENTRUM

Een rustig en stijlvol rouwcentrum in Deurne, Antwerpen

Uw huiskamer na een overlijden

Bent u op zoek naar een rouwcentrum in Antwerpen dat rustig en stijlvol is? Aan de Ten Eekhovelei 206 in Deurne vindt u wat u zoekt.

Ons rouwcentrum is het antwoord op zowel de praktische als de emotionele situatie waarmee u als nabestaande wordt geconfronteerd. Plechtigheden kunnen bij ons uitgevoerd worden op de manier die past bij de overledene.

Daarnaast is het rouwcentrum een huiskamer waar u kan samenkomen met familie en kennissen en deelnemingen in ontvangst kan nemen.

Het biedt plaats aan 60 personen en is vlot bereikbaar via de Ring en met het openbaar vervoer, via trams 3,5, 6 en 12 (halte Sportpaleis) en bus 19 (halte Bisschoppenhof).

24/7 telefonisch bereikbaar

Uw vertrouwenspersoon

Begrafenissen Ceulemans wil uw vertrouwenspersoon zijn voor, tijdens en na de uitvaart. Wij denken actief met u mee om de overledene een uitvaart te geven die bij hem of haar past. Zo zorgen wij voor een uitvaart op maat. Stil of met muziek, sober of uitbundig: tijdens de meer dan 100 jaar dat onze uitvaartonderneming bestaat hebben we uiteenlopende uitvaarten georganiseerd. Wij zijn er voor u.
24/7 telefonisch bereikbaar