Een rustig en stijlvol uitvaartcentrum in Deurne, Antwerpen

Het rouwcentrum van Begrafenissen Ceulemans alsook de groetkamers zijn in een warme, huiselijke sfeer ingericht, zodat u in alle rust en sereniteit afscheid kan nemen van uw dierbare.

Ook thuisopbaring van de overledene kunnen wij verzorgen.

Onze aula biedt de mogelijkheid om een persoonlijke afscheidsviering te laten plaatsvinden, ongeacht uw geloofsovertuiging. Wij werken daarvoor samen met verschillende voorgangers, zoals een gebedsvoorganger of een moreel consulent, die de plechtigheid kunnen begeleiden.

Het rouwdrukwerk voeren wij uit in eigen beheer en bespreken dan ook graag alle mogelijkheden, daarbij rekening houdend met uw suggesties en wensen.

In onze rouwwinkel in Deurne stellen wij u een assortiment kisten, urnen en rouwartikelen voor. Ook ecologische urnen vindt u in ons aanbod. Daarnaast is er nog een meer uitgebreide keuze in de verschillende catalogi die wij ter beschikking hebben.

Onze bloemisten zijn creatief en werken met de bloemen van het seizoen. Van ingetogen wit tot uitbundig gekleurd.

Laat ons weten welke uw wensen zijn, wij denken graag met u mee.

Ons groot assortiment kunstzijden bloemen kan u bekijken in onze rouwwinkels in Deurne en Merksem.

24/7 telefonisch bereikbaar
Begrafenisondernemer Antwerpen
Begrafenisondernemer Antwerpen

Uw vertrouwenspersoon

Begrafenissen Ceulemans wil uw vertrouwenspersoon zijn voor, tijdens en na de uitvaart.

Wij denken actief met u mee om de overledene een uitvaart te geven die bij hem of haar past. Zo zorgen wij voor een uitvaart op maat.

Stil of met muziek, sober of uitbundig: tijdens de meer dan 100 jaar dat onze uitvaartonderneming bestaat hebben we uiteenlopende uitvaarten georganiseerd. Wij zijn er voor u.

24/7 telefonisch bereikbaar